La Casamanya Extrem viurà la primera edició el 22 de juny

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

D´aquí a tot just un mes veurà la llum una nova cursa de muntanya, la Casamanya Extrem. Estarà organitzada per l´ECOA, que amb aquesta iniciativa fa el primer pas per posar en marxa una nova secció de muntanya.
L´oferta de curses de muntanya a Andorra s´ampliarà aquest estiu amb la nova Casamanya Extrem. Amb aquest nom s´ha batejat l´explosiva prova organitzada per l´Esquí Club Ordino Arcalís, que fa així el primer pas per posar en marxa una nova secció de muntanya. La futura cursa vertical, que coronarà els 2.740 metres del Casamanya, constarà de dos recorreguts: l´extrem, que sortirà des del centre d´Ordino, amb 5 quilòmetres de recorregut, 1.440 metres de desnivell positiu i uns darrers 300 metres fins al cim força exigents, que posaran a prova els participants. També hi haurà un traçat més assequible, el clàssic, de 3 quilòmetres i mig de distància i 760 metres de desnivell positiu, amb el coll d´Ordino com a punt de sortida.Les inscripcions encara no s´han obert i la cursa no té data de presentació, però ja ha començat a difondre´s a través de les xarxes socials i el bon moment que viuen aquest tipus de proves fa pensar que pot ser tot un èxit. A banda de coronar un dels cims més emblemàtics del país, la Casamanya Extrem oferirà més al·licients: serà puntuable per a la Copa d´Andorra i tindrà un premi conjunt amb la Vertical dels Isards de Canillo, que es disputarà un dia després, el mateix cap de setmana.Informa: Joan López Imatges: Meri Bellosta
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.