Castera dibuixa les línies mestres d'un Dakar més dur, amb nous territoris per descobrir i menys participants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La pròxima edició del Ral·li Dakar arribarà farcida de novetats. El director de la prova, David Castera, n'ha avançat alguns detalls al Dia E. 

L'objectiu és recuperar l'esperit d'aventura dels orígens i per això el pròxim Dakar tindrà més etapes, més quilòmetres d'especials i més dunes. La prova es disputarà per quart any consecutiu a l'Aràbia Saudita, on encara queda molt de territori per explorar. 

La pròxima edició presentarà moltes novetats, com les bonificacions en motos, recorreguts alternatius dins la mateixa etapa i una reducció dels participants. 

Resident a Andorra des de fa 7 anys, David Castera va accedir a la direcció del Dakar l'any 2020, després de mitja vida vinculat al ral·li, com a pilot, copilot i director esportiu. Un dels seus reptes de futur és fer una prova més sostenible. 

Castera no amaga que en el futur li agradaria obrir el Dakar a nous territoris, com Oman, els Emirats Àrabs i Jordània. La 45a edició es disputarà entre el 31 de desembre i el 15 de gener. 

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.