El Celta de Vigo, rival del FC Andorra a la segona ronda de Copa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Celta de Vigo serà el rival de l'Andorra a la segona eliminatòria de Copa. El club esperava que li toqués un primera i s'ha aconseguit sobre la botzina. 

Imatges del sorteig d'aquest divendres a la tarda a la Ciudad del Futbol. Hi havia catorze boles d'equips de primera federació. Les 10 primeres tenien el premi de jugar contra un equip de primera divisió.

La de l'Andorra ha sortit la número 10, només quedava un equip de la màxima categoria, el Celta de Vigo. Aquests dos equips ja es van enfrontar a la Copa el 1995.

En aquella ocasió els gallecs van superar l'eliminatòria per un global de 7 a 0. Enguany, amb el format actual, Eder Sarabia no renuncia a res. "Competirem amb les nostres armes, analitzarem el partit i el prepararem amb valentia i intensitat. Anem a intentar guanyar".

El partit es jugarà el dimarts 14 de desembre a les set de la tarda. Abans dos duels transcendentals de lliga, el primer, contra el Linense, aquest diumenge a les cinc de la tarda, al Nacional.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Desirée Sala / RFEF

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.