El centre de tecnificació d'Ordino afegirà psicologia de l'esport i nutrició per oferir un servei integral el 2022

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El centre de tecnificació d'Ordino disposarà de serveis de psicologia i nutrició el 2022. Així ho ha confirmat el secretari d'Estat d'Esports. L'ajornament dels Jocs dels Petits Estats d'Andorra ha tret pressió a l'administració per les instal·lacions, segons afirma Justo Ruiz.

La pandèmia sanitària ha tingut un impacte contundent en el teixit esportiu del país. Tot i això, un dels grans projectes de la cartera d'Esports segueix sent l'ampliació de serveis del centre de tecnificació d'Ordino.

El secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, ha confirmat que ja s'ha omplert el gimnàs situat a la pista d'atletisme i, properament, s'enllestirà el gimnàs de la sala de combat.

A més, també es posaran a disposició professionals vinculats a la preparació física i la fisioteràpia. L'objectiu final és disposar d'un centre integral per a esportistes d'alt nivell l'any vinent. Segons Ruiz, "la idea és ampliar-ho el 2022 amb serveis de psicologia de l'esport i nutrició, de manera que l'esportista sigui el centre i pugui treballar per assolir els seus objectius".

D'altra banda, l'ajornament dels Jocs dels Petits Estats que s'havien de fer enguany ha alliberat de pressió per tenir enllestides certes instal·lacions, com ara la piscina dels Serradells. Ruiz reconeix que "arribàvem amb molta preocupació per les infraestructures i poder disposar de 4 anys més ens donarà la possibilitat de tenir enllestides totes les intal·lacions, i que es puguin celebrar amb totes les garanties".

Ruiz ha destacat que no han rebut informació d'entitats o clubs que estiguin en risc de desaparèixer com a conseqüència de la pandèmia.

El secretari d'Estat d'Esports ha remarcat que l'objectiu és reprendre totes les competicions i que no es reduirà l'import de les subvencions als esportistes.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.