Clàudia López agafa les regnes de la selecció de gimnàstica amb l'objectiu d'aconseguir dues places sènior per a l'Europeu de Tel Aviv

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Clàudia López es fa càrrec de la selecció de gimnàstica. Substitueix Ana Gimeno, que ha deixat el lloc per motius personals, i el primer objectiu serà col·locar dues gimnastes sèniors a l'Europeu de Tel Aviv al juny. A més, des de la federació es treballa per organitzar un torneig internacional a curt termini.

López era la segona de Gimeno i es farà càrrec de la selecció i la direcció tècnica. Assegura que, "tot i que ha estat una sorpresa", s'ho agafa "amb moltes ganes". "Hi ha un projecte important de cara al 2022 i 2023, i més endavant els Jocs dels Petits Estats, on es pot fer un molt bon paper".

En aquest nou repte no estarà sola. La presidenta de la federació, Eva Rodríguez, indica que han incoporat una nova entrenadora com a ajudant, l'Alejandra López, la germana de la Clàudia. I a més a més, afegeix, compten amb la col·laboració de la Fiona i l'Anna Pallarés, que són jutges internacionals, i de la professora de ballet.

L'altre gran repte arriba als despatxos, atès que la federació vol convertir el Poliesportiu d'Andorra en la seu d'un torneig internacional. Rodríguez afirma que "com a pavelló és idoni". "Normalment es necessiten dues sales, una per competició i una altra per entrenament, i aquí tenim la disponibilitat del Joan Alay, que està al costat. A més les dues sales es poden connectar amb un túnel i tenen totes les mides reglamentàries per a una competició de qualsevol nivell", detalla la presidenta de l'entitat.

Precisament en clau internacional, el primer gran objectiu de López serà comptar amb dues places sèniors per a Maria González i Berta Miquel, a l'Europeu de Tel Aviv del juny

Informa: Joel Romero- Jordi Cama
Imatges: Pere Besolí
Locució: Sergi Cano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.