Comença la instal·lació de les grades d'arribada de les finals de la Copa del Món a l'Àliga

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Queden tot just vint dies perquè comencin les finals de la Copa del Món d'esquí alpí de Grandvalira i avancen els preparatius a l'escenari de les competicions. S'ha iniciat la instal·lació de les grades a la pista de l'Àliga.

Els treballs han començat al matí i l'equip tècnic ha traslladat al peu de la pista Àliga tot el material necessari per aixecar les graderies. La instal·lació tindrà una capacitat total per a mil persones.

A la pista Àliga del Tarter tindran lloc les disciplines de velocitat, el descens i el supergegant, el 13 i 14 de març, tant en la categoria femenina com en la masculina. Al traçat del Tarter també tindrà lloc la prova per equips, el Team Event, el dia 15, l'única amb participació andorrana.

A final de mes s'instal·laran les grades al peu de pista de l'altre escenari de competició, la pista Avet de Soldeu, amb capacitat per a 1.500 espectadors. A l'Avet es disputaran les proves tècniques, l'eslàlom i el gegant, que tancaran les finals el 16 i 17 de març.

L'entrada per seguir les finals des de les grades serà gratuïta i s'hi podrà accedir a peu des de la part baixa de les dues pistes.

Informa: Joan López
Imatges: Cedides per Grandvalira 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.