La concentració i tàctica defensiva, claus per intentar frenar l'Unicaja a Màlaga

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc enceta el segon tram del top-16 de l'Eurocup contra l'Unicaja de Màlaga. Els tricolors hauran de controlar el poder ofensiu local per seguir vius al grup.

L'equip dirigit per Ibon Navarro vol aprofitar les sensacions després del triomf contra el Baskonia per mirar de conquerir el Martín Carpena. Els tricolors saben que el partit d'aquest dimecres és la darrera opció per seguir vius al top-16 de l'Eurocup.

En el darrer precedent a casa, el domini del rebot ofensiu i l'encert al tram final dels malaguenys van ser dues de les claus. Ara, el MoraBanc mirarà de resoldre aquest aspecte i limitar l'ampli poder ofensiu dels de Luis Casimiro amb jugadors com Josh Adams, Brizuela i Jaime Fernández. "Hem d'estar molt concentrats en l'u contra u, que no ens generin des d'aquestes situacions i a partir d'aquí engegar la nostra defensa col·lectiva, que ens ha de protegir de les seves amenaces. No hi ha una única manera d'aturar el seu joc. Hem de confiar en la nostra tàctica defensiva i que funcioni", proposa el segon entrenador, David Eudal.

Tot i fer un bon partit a casa, els tricolors reconeixen que hi ha aspectes a millorar per aconseguir la victòria a Màlaga. "Crec que vam jugar un gran partit, però vam tenir alguns lapsus. Si podem estar concentrats els 40 minuts tindrem una bona oportunitat. Estem en bona direcció, tot i que ens falten dos jugadors", recorda Frantz Massenat.

Com va passar contra el Baskonia, les baixes de Nacho i Moussa obligaran novament jugadors com Musli a fer un pas endavant. El serbi es troba cada cop més còmode a l'esquema tricolor. Krampelj i Clark també seran importants en la rotació interior. El partit començarà a tres quarts de nou de la nit i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Joel Romero
Imatges: Jaume Sastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.