El conflicte entre Ildefons Lima i la FAF s'enquista

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ildefons Lima no anirà convocat amb la selecció de futbol, de moment. Les negociacions amb la FAF i el Govern no han permès resoldre el conflicte, tot i que segons Lima va proposar "un acord just, equitatiu i beneficiós per a ambdues parts". Així ho recull un comunicat de premsa realitzat per l'internacional que també ha anunciat que mantindrà la demanda a la junta directiva de la federació.

El conflicte entre Ildefons Lima i la Federació de Futbol segueix sense solució.

Ara fa uns dies, aquesta casa va avançar una trobada entre les dues parts amb la mediació del Govern per apropar postures. Les reunions mantingudes han estat infructuoses i el jugador romandrà apartat de la selecció.

La situació s'allarga des del setembre passat i la previsió era resoldre-ho abans de la convocatòria de Koldo Álvarez per als partits del Preeuropeu a final de mes. Finalment, no serà així, malgrat que la primera trobada convidava a l'optimisme.

Lima ha expressat en un comunicat de premsa que va proposar "un acord just, equitatiu i beneficiós per a ambdues parts", tot i que la FAF va rebutjar el text. L'internacional andorrà remarca que, en contrapartida, l'entitat va realitzar "un acord que únicament contenia declaracions d'intencions i cap compromís". D'aquesta manera, les posicions que semblaven prop d'arribar a una entesa s'han diluït.

A més, el jugador reconeix que "els procediments judicials continuaran els seus tràmits i no descarten la interposició de noves accions".

Així doncs, el conflicte que manté apartat al jugador amb la trajectòria internacional més llarga segueix el seu serial.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.