La Copa del Món de BTT de Vallnord recupera Guy Diaz i tindrà cinc representants andorrans

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra acudirà a la Copa del Món de bicicleta de muntanya amb cinc ciclistes. Guy Diaz surt d'una lesió, però finalment participarà a la prova de cross country. En descens, Blanca Aracil i Guillem Casal competiran en elit, mentre Joan Aracil i Nico Rey ho faran en júnior.

Guy Diaz era el gran dubte per a la Copa del Món de Vallnord. Sortia d'una lesió i hi arribarà just, però s'està preparant a consciència per afrontar en les millors condicions possibles la cita.

El ciclista serà l'únic representant a la prova de cross country. L'objectiu serà mantenir-se en cursa com més temps millor. El 2017 va aguantar quatre voltes abans de ser eliminat.

La nòmina de participants es multiplica per quatre en la prova de descens. Blanca Aracil i Guillem Casal competiran en categoria absoluta. Nico Rey i Joan Aracil, en júnior.

L'objectiu és classificar-se per a la final. Una fita que enguany estarà més complicada. En noies només hi accediran 20 en lloc de les 25 de l'any passat. En categoria masculina fins ara passaven 80 ciclistes a la final i des d'aquesta temporada, només 60. En categoria júnior se n'hi classifiquen 20 en lloc dels 25 del 2017.

Ràdio i Televisió d'Andorra retransmetrà les finals en directe el 14 i 15 de juliol. La setmana següent arribarà el Mundial Master, on destaca la participació d'Albert Barilaro en descens i Albert Turné i Emli Pérez en cross country.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.