La Covid-19 deixa Mònica Doria sense l'Europeu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mònica Doria es perdrà l'Europeu d'aquest cap de setmana a Ivrea, Itàlia. La palista encara no es troba al 100 per cent després d'haver passat la Covid-19 i disputarà una Copa del Món no planificada inicialment per compensar-ho.

El coronavirus ha passat factura a la palista Mònica Doria. El 22 d'abril va donar positiu i això ha fet que hagi perdut forma física després del confinament. Doria es troba bé i ja ha tornat als entrenaments, tot i que no participarà a l'Europeu d'Ivrea, a Itàlia, del 6 al 9 de maig. La manca de ritme ha portat l'equip tècnic de la palista a no prendre part en la primera competició de la temporada.

Per no perdre pistonada prendrà part en la Copa del Món de Praga i Markkleeberg, a Alemanya, tot i que aquesta darrera no era prevista a la planificació. A més, també farà una concentració a París a final de mes per acabar de preparar els Jocs Olímpics de Tòquio. Precisament, la palista té previst desplaçar-se al Japó un mes abans de la cita per dur a terme els entrenaments previs. Aquesta estada encara no està confirmada.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.