Crawford creu que el MoraBanc comença a trobar una identitat com a equip 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Drew Crawford creu que el MoraBanc està començant a trobar una identitat com a equip. L'aler nord-americà confia recuperar contra el València la millor versió d'un equip amb dues cares.

El MoraBanc ja ha girat full després de la derrota de dimecres en el primer partit de l'Eurocup a Rússia. L'objectiu és tornar a ser l'equip que va sumar dues victòries en els dos darrers compromisos a la Lliga Endesa. 

"És clar que l'últim partit no és com ens volem presentar", ha comentat Crawford tot assenyalant que l'equip no va jugar amb la intesitat i la duresa en defensa necessària que va ajudar a guanyar dos partits consecutius. "Hem de recuperar aquestes coses". 

Crawford diu que el més important és que el MoraBanc consolidi una identitat com a equip i apunta que "és una cosa que es fa amb cada partit". En aquest sentit, creu que quan va començar la temporada "no la teníem, però ara sí". 

Amb la bona notícia de la tornada de Clevin Hannah, l'equip d'Ibon Navarro afrontarà una nova prova de foc aquest dissabte al Poliesportiu contra el València Basket de Joan Peñarroya.

Informa: Joan López
Imatges: Andreij Cristancho 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.