Cristian España espera debutar al setembre a la Baja Trans Andalusia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'anul·lació de la Baja Aragón ha ajornat l'estrena en competició de Cristian España aquesta temporada. El pilot de Sherco continua entrenant i espera participar aquest setembre en una Baja a Andalusia. Reconeix que li agradaria tornar algun dia al Dakar, però només en condicions per fer un bon resultat.

Cristian España tenia marcada aquesta setmana a l'agenda la participació a la Baja Aragón, on ara fa un any va acabar en el top-10, però la cancel·lació de la prova per la crisi sanitària ha ajornat l'estrena del pilot, en un any marcat per la incertesa. Sap que "estem vivint un any molt dur, diferent al que hem viscut fins ara, i ens hem d'adaptar".

No ha tornat a competir des que va guanyar els Ice Gladiators el febrer passat al circuit d'Andorra, però espera tornar a rodar amb la Sherco al setembre, en la nova Baja Trans Andalusia.

Després de participar durant tres anys al Dakar i guanyar la categoria marató el 2017, reconeix que li agradaria tornar a disputar el ral·li més dur del món, però no a qualsevol preu. Vol tornar "amb una marca" que li doni suport, perquè creu que anant de manera privada "mai estàs a l'alçada per poder arribar a assolir un resultat com el que jo vull".

No perd la passió per la moto i enguany compaginarà l'enduro amb el Campionat d'Andorra de trial. El seu debut arribarà dissabte en el Trial de Fontaneda, la segona cita del calendari.

Informa: Joan López
Imatges: Xabier Moreira

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.