El CV Encamp cedeix davant el líder (3-0)

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El CV Encamp va cedir dissabte amb claredat davant el líder de Primera divisió espanyola, el San Roque Batán canari, que es va imposar al Complex encampadà per 3 sets a 0, amb parcials de 14-25, 17-25 i 21-25, en una hora i deu minuts de joc.

L'empresa no era gens fàcil i l'Encamp, penúltim, no va poder fer saltar la sorpresa davant un San Roque que arribava com a líder a Andorra i va demostrar la seva superioritat a la pista. La victòria visitant va ser molt clara. Els encampadans van cedir els dos primers sets, oferint poca resistència.

Les errades en el servei i les dificultats en el bloqueig van condemnar l'equip de Gelaisy Cantero, que es va quedar en 14 i en 17 punts sumats. El tercer parcial va ser més igualat. Els encampadans van millorar en la recepció i van créixer en atac, però a partir del 20 a 21 els canaris van recuperar l'encert i van tancar el duel amb el 3-0 definitiu després d'un parcial de 21-25.

La derrota deixa l'Encamp una jornada més com a penúltim classificat del grup B de primera. La pròxima jornada els encampadans visitaran el San Martí.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Xabier Moreira
Locució: Sílvia Mestre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.