El CV Encamp celebra la permanència en una campanya carregada de dificultats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El triomf contra el Monjos d'aquest cap de setmana certificava la permanència del Club Vòlei Encamp a primera divisió a falta d'un partit per acabar la lliga. L'objectiu de l'equip entrenat per José Garcia era més ambiciós a l'inici de la campanya però ara es dona per bona la permanència en un any on els encampadans han hagut de remar sempre contra corrent.

El cap de setmana el Club Vòlei Encamp va certificar la permanència gràcies a l'ajustat triomf contra el Monjos al tie break. No era l'objectiu però s'ha acabat celebrant com una gran gesta després d'una temporada on tot han estat dificultats.

L'equip no va poder començar a jugar fins novembre per positius d'equips rivals, quan va arrencar amb els contrincants molt més rodats, va arribar el seguit de lesions greus en jugadors clau de la plantilla.

L'Encamp no ha perdut l'ambició i ja pensa a tornar a les primeres posicions la propera temporada. El Club Natació Sabadell s'ha acabat emportant la lliga en lluita amb el Roquetes, un equip fet a cop de talonari.

Dissabte contra l'Olot jugaran el darrer partit de la temporada, ja intranscendent. Una bona oportunitat per acomiadar-se de l'afició i, a diferència de l'any passat, poder començar a treballar amb temps en el projecte de la propera campanya.

El partit contra l'Olot es jugarà dissabte a les cinc de la tarda. A les grades es podrà ocupar un 20% de l'aforament.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.