Cyril Despres aconsegueix una meritòria 10a posició en la primera etapa del Dakar

Daniel Sanders, en motos, i Nasser Al-Attiyah, en cotxes, dominen la primera etapa del Dakar. En clau andorrana, Albert Llovera ha pres la sortida aquest diumenge després de bolcar a l'etapa pròleg i, tot i això, ha perdut molt de temps i ha quedat lluny dels primers.  Margot Llobera ha estat dinovena.

La primera etapa del Dakar ja ha mostrat els punts més característics d'enguany, la navegació. Pilots reconeguts com Carlos Sainz, Nani Roma o Stéphane Peterhansel han perdut moltes opcions aquest diumenge per aquest factor.

Les dunes s'han fet llargues i dures en una jornada de 333 quilòmetres d'especial, on han dominat Nasser Al-Attiyah en cotxes i Daniel Sanders en motos.

Margot Llobera ha tancat l'etapa 19a, en la seva aventura en un 'Side by side' amb Mercè Martí de pilot.

Pel que fa als residents, el millor ha estat Adrien Van Beveren en motos que ha acabat quart. Sam Sunderland ha finalitzat sisè i Joan Barreda, que ha patit molts problemes, ha travessat la línia de meta 17è a quaranta minuts del primer. Cyril Despres en cotxes ha aconseguit una meritòria 10a posició.

Dilluns arribarà la segona jornada que inicialment estava prevista com una etapa marató, és a dir, sense assistència. Tot i això, les pluges al campament d'Al Artawiyah han fet que l'organització reconverteixi l'etapa en una especial cronometrada normal de 338 quilòmetres.

Informa: Joel Romero
Imatge cedida: Red Bull

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.