Czerapowicz confia estar a punt per a la final del 4 de març contra el Palència

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc aprofita l'aturada de la competició per recuperar jugadors que arrosseguen problemes físics, com Chris Czerapowicz. L'aler suec es troba força recuperat i espera ser a punt per al decisiu partit del 4 de març al Poliesportiu, contra el Palència. 

Va jugar el darrer partit infiltrat per les molèsties que arrossega des de fa gairebé dos mesos, primer al maluc i després també a l'esquena, però la recuperació de Chris Czerapowicz avança a bon ritme i aquests dies d'aturada per la finestra FIBA han estat de gran ajuda. El jugador explica que són molèsties que no li permetien jugar al màxim, però gràcies a aquesta aturada "ara ho hem pogut tractar bé, estem treballant cada dia i tot va millorant".

L'aler suec espera estar a punt per al decisiu duel del 4 de març al Poliesportiu, contra el Zunder Palència. "Serà un repte enorme i molt bonic. Tindrem el suport de la nostra gent a la grada i ens queden molts dies per preparar el partit. Ens hem enfrontat ja dues vegades, tenim moltes ganes de tornar a jugar contra ells i volem mantenir invicta la nostra pista", explica el jugador.

A banda de Czerapowicz, el MoraBanc també espera recuperar aquests dies Rafa Luz de les molèsties a l'isquiotibial de la cama esquerra. 

Informa: Joan López
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.