Dani Fornell i Lorelei Torres comencen els entrenaments en companyia de les càmeres d'RTVA.

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La setmana passada es va fer públic el nom dels dos representants nacionals a l'etapa andorrana del Freeride World Tour, Lorelei Torres, en categoria femenina, i Dani Fornell, en masculina. Tots dos han començat els entrenaments. El d'ahir, de manera conjunta i en companyia de les càmeres d'Andorra Televisió.
Dani Fornell i Lorelei Torres seran els dos representants nacionals a l´etapa andorrana del Freeride World Tour. Fa gairebé un any, Dani Fornell va patir un greu accident en aquestes muntanyes, ara el final d´aquell malson ja és molt a prop.Al costat de Fornell, Lorelei Torres acaba de fer 24 anys. La seva irrupció al món del freeride ha estat exponencial. Provinent de l´esquí alpí va debutar l´any passat amb victòria a la JAM Extrem i classificació per a la final del Dorado. De la nit al dia farà una prova amb les millors esquiadores fora pista del planeta.Tots dos estimen aquestes muntanyes i celebren l´arribada d´una competició d´aquesta magnitud.Dani Fornell actuarà d´amfitrió al Freeride World Tour. És l´únic andorrà que coneix al circuit mundial. Lorelei Torres vol seguir els seus passos.Tots dos en seran els protagonistes. El Freeride World Tour es disputarà a Arcalís el 14 de febrer.Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.