Dani Fornell torna a rebre una wild card per participar dimecres a la segona prova del Freeride World Tour a Arcalís

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra tornarà a tenir un representant en la segona prova del Freeride World Tour que es disputarà dimecres a Ordino-Arcalís. Dani Fornell gaudirà d'una segona oportunitat després de la caiguda en la primera prova. David Ledesma, director de màrqueting de Grandvalira Resorts, ha estat aquest dilluns a l'Ara i Aquí de Ràdio Nacional i s'ha mostrat optimista pel que fa a la renovació del contracte amb el Freeride World Tour.

Dani Fornell tenia una espina clavada després de la caiguda a la prova del Freeride World Tour de divendres. El rider andorrà se la podrà treure a la segona prova prevista a Andorra aquest dimecres.

El Freeride World Tour ho ha d'anunciar aquest dilluns. Es volia fer dimarts però s'espera que encara hi hagi núvols. La prova es tornarà a disputar a l'esquerra del port del Rat, però es treballa per poder situar una tercera porta de sortida. Divendres n'hi havia dues.

El Freeride World Tour fa set anys que visita Andorra. Ordino-Arcalís espera poder renovar el contracte, que acaba aquest 2021. Ledesma no ho pot garantir però assegura que treballaran "amb tota la voluntat perquè així sigui". Ha remarcat que "Ordino Arcalís s'ha convertit en una referència mundial del freeride" i ha explicat que estan demanant a l'organització "un acte de creativitat per anar evolucionant l'esdeveniment i que estigui acompanyat d'algun altre tipus d'activitat que ens permeti que sigui encara més espectacular".

Una via per fer-ho encara més espectacular seria disputar en el futur una prova al pic d'Arcalís, un vessant que des d'Ordino-Arcalís veuen equiparable al Bec de Roses de Verbier.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: FWT

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.