Dani Oliveras és el nou copilot de Cyril Despres

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cyril Despres buscava copilot i ja l'ha trobat. Com a mínim pel proper ral·li d'Abu Dabi puntuable pel circuit mundial de cross country. És el català Dani Oliveras. Aquest raid serà un test per a tots dos per poder formar parella al Dakar.

Dani Oliveras serà el copilot de Cyril Despres. Avui l'ha presentat a la premsa. Ex-pilot de trial i amb cinc Dakars amb moto a l'esquena, Oliveras va tenir una primera experiència com a copilot el darrer Dakar, on va se segon en categoria Side by Side

Després de treballar amb copilots molt experimentats Cyril Despres busca aquesta vegada una nova estratègia, un pilot jove coneixedor de la navegació i algú sense vicis adquirits per poder emmotllar-se a la manera de conduir del pilot de Mini i Red Bull.

Fa tres setmanes van fer un test a Saragossa i demà van a Abu Dhabi, un ral·li del Mundial que podria ser el test definitiu amb el vistiplau del seu equip.

Oliveras està molt il·lusionat amb l'oportunitat. El gironí creu que la seva experiència com a pilot de motos sumada a la de Despres es pot traduir en un gran tàndem.

En els propers dies es coneixerà la nova destinació del Ral·li Dakar les properes temporades i totes les mirades apunten cap a Àsia o la península Aràbiga.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Ruben Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.