David contra Goliat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de futbol s'enfrontarà aquest dimarts a França amb l'objectiu de donar continuïtat a la bona imatge oferta a Turquia.

La selecció mirarà de repetir la imatge deixada contra Turquia aquest dissabte passat contra tota una campiona del món com és França.

Després del regust agredolç de la derrota al darrer instant contra els turcs, els tricolors només pensen a plantar cara al combinat dirigit per Didier Deschamps. 133 posicions separen totes dues seleccions del rànquing mundial, però tot i això el somni de treure un resultat positiu segueix present entre els jugadors.

Per la seva banda, el seleccionador francès i el capità Hugo Lloris van prendre nota del partit dels tricolors a Turquia i no volen confiances, després d'haver guanyat Albània per 4 a 1.

El partit començarà aquest dimarts a les 20.45h a l'Stade de France i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa-Imatges: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.