Dayane Huerta (5a) i Nahuel Carabaña (46è), destaquen a la Cursa dels Nassos a Barcelona

Un any més la Cursa dels Nassos, la Sant Silvestre de Barcelona, va aplegar un bon nombre d'atletes andorrans. Els més destacats van ser els mateixos que a la versió laurediana: Dayane Huerta i Nahuel Carabaña.

L'atleta del CAVA va acabar en una brillant cinquena plaça, cobrint els 10 quilòmetres en 35 minuts i 43 segons, a uns dos minuts de la guanyadora, la catalana Marta Galimany.

En categoria masculina, Nahuel Carabaña va ser el millor andorrà, 46è, amb 31 minuts i 45 segons, a uns 3 minuts del vencedor el corredor local Artur Bossy del Futbol Club Barcelona. La marca de Carabaña és rècord d'Andorra sub-20 i sub-23.