Derrota de l'Andorra HC a casa contra el Sant Cugat B (0-4)

Nova derrota de l'Andorra Hoquei Club aquest divendres, en la penúltima jornada de la primera volta al pavelló comunal Joan Samarra. Els tricolors van caure per 0 a 4 davant del Sant Cugat B, en un partit que es va decidir a la segona part.

El matx va arrencar amb molta igualtat i bones opcions per als tricolors, però la manca d'encert va tornar a penalitzar l'equip de 'Wifi' Balart. Al descans s'arribava amb empat a zero, però els catalans van obrir el marcador a la represa amb dos gols de penal i van arrodonir la victòria amb dues dianes més. És la tretzena derrota en 14 partits de l'Andorra Hoquei Club, que continua cuer a la classificació i es complica encara més la permanència.

Informa i imatges: Joan López