Diagne reapareix amb bones sensacions i ganes de tornar tot el suport rebut a la pista

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La reaparició de Moussa Diagne en un partit de lliga ha estat una de les bones notícies del cap de setmana. Al seu pas pel Dia E, el pivot senegalès ha dit que vol tornar a la pista tota la confiança i el suport rebuts del club durant l'últim any i mig. 

El jugador ha viscut una travessa del desert que per moments s'ha fet tan llarga com incerta. Després d'un any i mig en blanc a la lliga Endesa, el pivot senegalès ha tornat per fi a sentir-se jugador.  Ha dit al Dia E sentir-se "molt content i emocionat", com si tornés a debutar a la l'ACB. La sensació ha estat bona tant en l'aspecte personal com amb  l'equip, ha afegit.

Han estat moltes les mostres de suport rebudes. Moussa se sent també agraït al club per la confiança que ha demostrat en què pot tornar a ser el jugador franquícia de l'equip.  Ha adduït que quan un jugador està molt de temps fora i torna a jugar "pot passar qualsevol cosa". És per això que no vol fallar i es compromet a donar tot el que pugui "per aquest país".

La seva reaparició a la Bombonera coincidirà amb el partit contra el Reial Madrid i amb públic a la grada. Moussa espera un MoraBanc molt competitiu. "Hem de donar el màxim, i pensar en el nostre joc i filosofia", ha declarat.

El club ja ha venut prop d'un miler de les 1.500 entrades que posarà a la venda per al partit de divendres a dos quarts de deu de la nit.

Aquest dimarts es tanca el període per adquirir localitats reservat als socis.

Entrevista completa a Moussa Diagne al Dia E:

Informa: Joan López

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.