El director esportiu del FC Andorra assegura que mai no ha dubtat de les decisions tot i la pressió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El director esportiu del Futbol Club Andorra, Jaume Nogués, reconeix que hi havia molta pressió per assolir l'objectiu de garantir-se una plaça a la primera divisió de la Federació Espanyola. Nogués afirma que encara hi ha força desconeixement al voltant de la nova categoria i que l'equip està centrat en la segona fase d'ascens a segona A.

El FC Andorra respira tranquil després d'aconseguir situar-se entre els tres primers. Els darrers resultats van fer que l'objectiu s'acomplís a darrera hora i de manera molt patida.

El director esportiu, Jaume Nogués, reconeix que mai ha tingut dubtes, després de substituir Nacho Castro quan l'equip era segon "ni quant a la classificació ni a les decisions que hem pres". Diu que "el factor pressió hi era". Però tot i que "sembla que de vegades les coses s'encallen i que no acaben de sortir els resultats i que es creïn dubtes, no n'hem tingut". Assegura que el club creia que ho aconseguiria, malgrat que "és molt difícil" tenint en compte el nivell del grup.

Nogués admet que, a hores d'ara, no saben com s'articularà la nova categoria. "Sabem que hi haurà 20 equips i tot serà més professional, però no podria dir més", ha declarat.

Pel que fa a la venda d'entrades per al partit contra l'Eivissa, afirma que va a bon ritme.

Nogués espera que els canvis en la mobilitat no afectin l'entrada de públic a Prada de Moles. Els tricolors rebran la visita dels eivissencs diumenge a les 12 hores.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arnau Teixidó

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.