El director general de l'ISMF: "He de dir gràcies de debò a l'organització"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Campionat del Món d'esquí de muntanya ja està en marxa. Després d'una cerimònia d'obertura marcada per la Covid-19, la competició comença aquest dimarts amb l'esprint.

Andorra es converteix aquesta setmana en l'epicentre de l'esquí de muntanya mundial. Al matí hi ha hagut la presentació, presidida pel cap de Govern, i a la tarda Arinsal ha estat l'escenari de la inauguració. Els protocols sanitaris han evitat la desfilada dels esportistes i només hi ha hagut un representant de cada un dels 18 països. Després s'han fet els juraments d'àrbitres i esportistes i els parlaments de les autoritats abans de donar el tret de sortida oficial al Campionat del Món. La federació Internacional ha agraït el treball de l'organització en uns moments difícils.

A Comallemple s'ultimaven els darrers detalls de la prova esprint d'aquest dimarts amb la qual s'obrirà la competició d'aquest Campionat del Món.

Les mesures de seguretat per evitar contagis per la Covid-19 són màximes. Una vegada més s'imposa el format bombolla per evitar ensurts.

Informa: Sergi Cano-Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa-Jordi Seabra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.