Doblet andorrà de Raga a la Copa del Món de trial

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En la darrera prova de la Copa del Món de trial, abans d´arribar a Andorra, el català Adam Raga va obtenir el primer triomf de la temporada. El pilot de Gas Gas no ha afluixat a la doble cita andorrana i ha fet el doblet. Toni Bou ha tornat a ser segon i haurà d´esperar per estrenar-se com a resident.
Primera ronda d´avui en la zona 6. Bou està a punt de completar-la sense errades i en el darrer instant posa un peu a terra. Una errada poc habitual en el 8 vegades campió del món a l'aire lliure. Malgrat les dificultats, Bou ha aconseguit dues segones places que després d´haver guanyat les 9 primeres proves gairebé li asseguren el mundial. En l´altra cara de la moneda tenim Adam Raga. Així de content tancava el cap de setmana després de fer el doblet a Andorra. El pilot tarragoní, amb molts problemes per tancar el pressupost a principi de temporada, ara està en plena forma. Amb la d´avui són tres victòries consecutives a la Copa del Món. El podi d´avui és la còpia d´ahir canviant la tercera plaça de Geroni Fajardo per la d´Albert Cabestany. Els andorrans també han tingut protagonisme en la categoria internacional. Avui el millor pilot local ha estat Pere Torres, que ha ocupat la segona plaça.Informa: Cesc SanjuanImatges: Jordi Seabra/Rubén Carcellé
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.