Doria arrenca amb confiança una temporada tan il·lusionant com incerta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mònica Doria valora positivament l'inici de la temporada, amb les dues medalles de plata el cap de setmana passat a Pontevedra. Els Jocs Olímpics de Tòquio seran la gran cita d'un any que també tindrà Europeu, Mundial i Copa del Món.

Mònica Doria ha aprofitat la presentació de l'acord de patrocini amb Vall Banc per passar revista a una temporada tan il·lusionant com incerta per la pandèmia, però que ha començat amb molt bon peu. Les dues medalles de plata aconseguides en la primera Copa d'Espanya a Mondariz li donen confiança. Assegura que va aconseguir remar a un bon nivell i estar a prop de les millors. "Per mi començar a competir és molt important", ha manifestat.

Doria sap que té llicència per somiar en un gran resultat en els Jocs Olímpics de Tòquio, per als quals es va guanyar un bitllet doble en les modalitats de canoa i caiac i on confia "estar entre les primeres", i també espera ser al davant a l'Europeu, Mundial i Copa del Món.

El mes de maig arrencarà el calendari internacional, que tindrà com a primera gran cita els Europeus d'Itàlia, a Ivrea. Abans, Doria continuarà competint en el circuit de la Copa d'Espanya, que aquest cap de setmana arriba a la Seu d'Urgell.

Informa: Joan López
Imatges: Jordi Seabra

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.