Doria obre la nova temporada amb l'horitzó posat en la classificació olímpica el setembre vinent a Londres 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mònica Doria obre la nova temporada amb el punt de mira posat en la classificació per als Jocs de París 2024. La palista farà diferents estades de preparació a l'escenari del Mundial, per arribar en les millors condicions a la cita que decidirà els bitllets olímpics. 

Després de tancar la seva millor temporada, Mònica Doria obre el nou curs amb més confiança que mai i nous reptes. Tota la preparació estarà enfocada a assolir la classificació olímpica als Mundials que es disputaran el setembre vinent a Londres. La palista de la Federació Andorrana de Canoa i Caiac, Mònica Doria, afirma que ho veu com una fita molt assolible, però detalla que "és esport i les coses s'han de fer. Estic molt segura que, si treballem bé aquesta pretemporada i fem la feina que toca, no tinc cap dubte que serem allà".

Per arribar-hi en les millors condicions, Doria farà diferents concentracions al llarg de l'any a l'escenari dels campionats del món.

Mantindrà l'aposta per la modalitat de caiac extrem, on aquest any s'ha penjat el bronze als Mundials absoluts i sub-23. La recuperació del seu genoll avança a bon ritme i d'aquí a poques setmanes espera començar a remar en canoa. Les primeres competicions internacionals no arribaran fins al mes de juny, amb l'inici de la Copa del Món. 

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.