Pocs dorsals però bon ambient en les dues darreres curses del Mountain Festival Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Mountain Festival Andorra s'ha tancat amb les dues darreres proves, la cursa sobre asfalt i la crono amb bicicleta, totes dues amb el mateix recorregut de 17 quilòmetres. L'assignatura pendent la participació, aquest diumenge han estat una trentena entre les dues proves.

A diferència d'aquest dissabte, el dia ha acompanyat. Alguns especialistes d'altres disciplines també s'han apuntat a la crono. Eder Sarabia té partit aquest diumenge a la tarda i volia el doblet.

Els ciclistes sortien cada 30 segons. Entre la crono i la cursa a peu s'han repartit una trentena de dorsals.

Els corredors de la cursa a peu han sortit mitja hora abans i han compartit circuït amb els ciclistes. Han arribat gairebé de manera simultània a la cota 2.000, on es troba la línia de meta. 

Josep Ferrer ha estat el primer d'arribar a la cota 2.000 de Naturlàndia amb un temps d'1 hora i 28 minuts. El vencedor ha viscut un bonic duel amb Pau Capell que ha estat segon a 1 minut i 16 segons. En categoria femenina la més ràpida ha estat Laura Salas amb 1 hora i 57 minuts.

El més ràpid sobre dues rodes ha estat una jove promesa de la Seu d'Urgell, Pol Sanvicens ha pujat en 1 hora clavada.

Eder Sarabia ha acabat amb una meritòria cinquena plaça. En categoria femenina el triomf ha estat per a Lídia Puyals amb una hora i vuit minuts.

Per donar continuïtat al Moutain Festival Andorra caldrà fer créixer el nombre de participants en futures edicions.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.