Dortmund i Luxemburg, competència d'Andorra per acollir la Federació Internacional de Tennis Taula

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La proposta d'acollir la seu de la Federació Internacional de Tennis Taula segueix cremant etapes i el 4 de setembre, la Federació Andorrana presentarà oficialment el projecte. La ciutat alemanya de Dortmund també emergeix com a possible destinació.

La candidatura de la Federació Andorrana de Tennis Taula va prenent forma i el 4 de setembre una delegació viatjarà a Nantes per presentar de manera oficial el projecte per acollir la seu internacional de l'organisme. El vicepresident de la federació, Antoni Martínez, i el vocal Christian Planchette seran els encarregats de defensar la proposta. En el cas de Planchette ha estat el responsable els darrers mesos de fer els contactes a nivell internacional.

La federació està pendent d'enviar la sol·licitud formal, atès que encara falta un document de suport del Govern. La previsió és que la tramitació es dugui a terme a mitjan setmana vinent, quan es tingui tot enllestit. El següent pas serà la visita d'una delegació de l'ITTF, que es preveu a l'agost.

A la proposta andorrana li han sorgit nous competidors. A la ja coneguda de Luxemburg també s'hi ha afegit Dortmund. Des de la federació segueixen confiant a convertir-se en la seu oficial de l'organisme internacional, amb el suport d'Espanya, Portugal, Croàcia, Sèrbia, Hongria i alguns països de l'Amèrica del Sud.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.