Dos amistosos contra Lituània a final de mes per preparar el Preeuropeu de futbol sala

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de futbol sala es prepara per tornar a escena i el 7 de novembre sabrà quins són els rivals del Preeuropeu. Per començar a preparar la cita, el combinat de Xavi de la Rosa jugarà dos amistosos la setmana vinent contra Lituània.

Al calendari de la selecció de futbol sala s'ha fet habitual que els darrers mesos de l'any serveixin per preparar una gran cita internacional. En aquesta ocasió, els de Xavi de la Rosa ja han començat a escalfar motors per a la propera fase de classificació de l'Europeu.

Dijous 7 de novembre es farà el sorteig de la fase preliminar, que es disputarà a final de gener.

Per preparar la cita, Andorra jugarà dos partits contra Lituània la setmana vinent. El primer tindrà lloc diumenge 27 a les quatre de la tarda i el segon, l'endemà a les 12, tots dos al pavelló dels Serradells. Els bàltics ja es van enfrontar a la tricolor en un doble amistós l'any passat al Prat Gran d'Escaldes-Engordany, que es va saldar amb una victòria per a cada equip.

Xavi de la Rosa treballa amb una preconvocatòria de 15 jugadors, en què fins a vuit efectius militen en equips catalans. L'objectiu és buscar més rivals per disputar, com a mínim, dos amistosos més abans del Preeuropeu.

Informa: Joan López

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.