Eder: "Ara som més determinants en aquelles accions que defineixen els partits"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Copa del Rei ja és història i el FC Andorra està cent per cent centrat des de dimarts a la nit en la Lliga. El repte és majúscul: l'ascens a Segona Divisió A. Els tricolors estan en el millor moment de la temporada, i per assentar-se a la zona de play off caldrà derrotar el Sanluqueño, sisè classificat a Primera RFEF.

Eder Sarabia està molt orgullós del partit contra el Celta, sobretot del joc desplegat a la primera meitat. Amb tot, continua exigint. No vol que es repeteixin errors com el del primer gol gallec. "No hem de concedir aquests tipus d'errors". 

Ara l'equip fa més mal. Crea ocasions i fa gols i "som més determinants en les accions que permeten definir els partits". 

El Sanluqueño és sisè a la classificació i, juntament amb el Vila-Real, és el millor equip com a visitant de la categoria. Sarabia remarca que es tracta d'un rival amb "grans jugador a l'atac", però també el defineix com un equip que defensa molt bé i que sap aprofitar els erros. 

Manu Nieto acaba de passar una grip, però Eder té tots els homes disponibles. El xiulet inicial, a les cinc de la tarda a l'Estadi Nacional. 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.