Eder Sarabia: "Aquí està clar que hi ha pressió i exigència, i a mi m'encanta"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La destitució de Nacho Castro com a tècnic del Futbol Club Andorra no té a relació amb els resultats, sinó amb les sensacions. Així ho ha reconegut el director esportiu, Jaume Nogués, en la presentació del nou entrenador, Eder Sarabia. El bilbaí agrada pel caràcter i es veu com el líder necessari per portar l'equip al món professional.

Ambició, ganes i caràcter. Aquests són els principals trets que ha deixat clar el nou tècnic del FC Andorra, Eder Sarabia, en la presentació. L'opció de signar pels tricolors va arribar la setmana passada, després d'una trucada de Gerard Piqué.

El tècnic bilbaí agrada per la seva proximitat i caràcter i es veu com l'home indicat per fer el salt al món professional.

Després de l'experiència com a segon entrenador al Barça, el Betis i Las Palmas, Sarabia reconeix que porta bé la pressió: "N'he tingut bastant els darrers anys en els equips on he estat. I aquí està clar que hi ha pressió i exigència, i a mi m'encanta".

En l'estrena com a primer entrenador l'acompanyaran dos ajudats, Jon López i Manu Torres. El bilbaí ha destacat la feina feta per Castro i admet que apostarà pel futbol dominador i d'atac.

Des de la direcció esportiva han justificat la destitució de Castro per les sensacions fora del camp i no pas pels resultats. Segons el director esportiu, Jaume Nogués, "en aquest moment per liderar un projecte que volem portar al món professional ens ha sorgit una oportunitat que creiem que és excel·lent i espectacular, i no l'hem volgut deixar passar".

Pel que fa a la plantilla, Nogués admet que podria haver-hi incorporacions.

L'estrena de Sarabia com a tècnic tricolor arribarà aquest diumenge al camp de l'Espanyol B. Aquest dimecres és previst que dirigeixi el primer entrenament al capdavant de la banqueta tricolor.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: FC Andorra
Imatges: XTVL

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.