Eder Sarabia sobre el Cartagena: "Crec que voldran ser agressius i amb la pilota tenen confiança"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra visita aquesta tarda de diumenge el Cartagonova amb el repte de tornar a guanyar fora de casa. Al davant tindrà un equip agressiu que arriba en ratxa i buscarà enganxar-se a la lluita per l'ascens.

La permanència exigeix puntuar fora de casa, per això l'Andorra vol rascar alguna cosa del Cartagonova aquest diumenge a la tarda. La dada que afavoreix els tricolors és que el Cartagena només ha guanyat un dels darrers sis partits que ha jugat a casa. Tot i això, Eder Sarabia espera una versió ofensiva dels murcians. "Crec que voldrà ser ofensiu" i ha destatcat els canvis que han fet durant el mercat d'hivern, perquè assegura que li estan "donant un bon rendiment".

I és que Sarabia té clar les virtuts del rival. "És un equip dels que millor utilitza la transició ofensiva i el talent individual, i la inspiració d'alguns jugadors".

Els tricolors saltaran al Cartagonova a dos quarts de set de la tarda amb l'objectiu de deixar la permanència encarrilada. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad. A més, per a aquells que vegin el partit per Movistar podran seleccionar l'àudio d'aquesta casa.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: FC Andorra
Locució: Maria Vilariño

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.