Egan Bernal :"És fàcil adaptar-se a un país com aquest"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cinquena edició de La Purito ha comptat amb una sorpresa final a la línia de meta, la presència del guanyador del Tour, Egan Bernal. El ciclista de l'equip Ineos és resident al país.

La Purito ha estat capicua. A la sortida un ciclista referent per a tota una generació, com Perico Delgado, i a l'arribada, Egan Bernal, cridat a ser el dominador del ciclisme mundial els propers anys.

El guanyador del Tour 2019 diu de la cursa que "és molt bonica, molt dura i especial per als ciclistes aficionats perquè poder acabar-la ja és un assoliment molt important".

Un dels secrets del triomf al Tour, els entrenaments a Andorra

"És fàcil adaptar-se a un país com aquest. És molt bonic i està molt bé per anar en bici", declara remarcant que "ja hi ha bastants ciclistes professionals vivint aquí per l'alçada i les pujades. Ens va molt bé i és fàcil moure's".

Així va ser la Purito, punt de trobada per als grans campions i una festa per a tots els aficionats al ciclisme.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.