El 3x3 tindrà una desena de compromisos de seleccions aquest any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La irrupció del 3x3 fa uns anys que ha ampliat els compromisos oficials per a la federació de bàsquet. Aquest any hi haurà una desena de competicions d'equips nacionals en aquesta modalitat, amb el Mundial femení o els Jocs del Mediterrani com a alguns dels esdeveniments més destacats. En cinc per cinc tocarà fer alguna renúncia.

La federació va ser de les primeres a apostar pel 3x3 i n'ha tret rendiment amb participacions internacionals. Aquest any, per exemple, té rànquing per ser als Jocs del Mediterrani, a Tarragona. En nois i noies. La competició arriba al juny, és sub-23 i se solapa amb l'Europeu de la selecció masculina de pista. Problema afegit, però ja es pensa en un pla B.

El 3x3 s'uneix al de cinc per cinc. I la realitat econòmica diu que no s'arribarà a tot. Toca fer tria.

El 3x3 ha dut la federació a competicions que no podia imaginar fa un temps i també ajuda a enganxar el planter. La campanya, en col·laboració amb el MoraBanc, és tot un èxit.

La disciplina ja és olímpica i la competència es multiplicarà. Però la federació vol seguir lluitant per ser als grans esdeveniments.

Informa: David Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.