El CE Sant Julià continua sense aixecar el cap amb una nova derrota contra Les Corts

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En futbol sala, el CE Sant Julià encadena la tercera derrota consecutiva després de caure a casa davant Les Corts per 2 gols a 6. Els de Moisés continuen antepenúltims a la classificació.

El Sant Julià ha sortit a la pista amb ganes de capgirar la mala dinàmica d'aquesta temporada, tot i això una errada al minut 9 de partit l'ha aprofitat el conjunt visitant per fer el primer de la tarda. Amb l'1 a 0, els lauredians han intensificat el seu atac, però un xut creuat de Jona ha sortit fregant el pal.

Quan millor estaven els de Moi, una pilota a l'espai ha servit perquè Pol Martínez batés André amb un xut creuat per fer el 0 a 2. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans, tot i les nombroses ocasions dels locals.
A la represa, els barcelonins han aprofitat la passivitat de la defensa laurediana per fer el 0 a 3, al minut 29.

Els de Moises han seguit pressionant i una errada del porter visitant ha permès a Jona retallar diferències al minut 31, 1 a 3. Tres minuts després, Uri ha posat emoció al partit en aprofitar una pilota a l'espai i batre al porter completament sol, 2 a 3.

Una nova errada en la construcció dels lauredians, a dos minuts per al final, ha servit per situar el 2 a 4, gràcies a un contraatac de llibre. Als minuts finals i amb el partit han arribat dos gols més dels visitants per sentenciar el partit i situar el definitiu 2 a 6.

Una nova derrota i ja en van 3 consecutives que deixa els de Moises en una posició complicada, atès que ara mateix són antepenúltims.

Imatges: Kevin Ribeiro