El Club Vòlei Encamp estudia organitzar les fases d'ascens a nacional espanyola

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Club Vòlei Encamp estudia la possibilitat d´organitzar les fases d´ascens a nacional espanyola, que s´han de disputar al maig. L´equip es va classificar dissabte després d´un gran torneig al Pas en què era l´amfitrió.

L´experiència en la fase final de primera catalana, que l´Encamp va guanyar en imposar-se a l´Arenys, anima el club a poder sol·licitar acollir les fases. La candidatura s´ha de presentar a final d´abril i l´Encamp farà la petició si pot garantir la logística i aconseguir pressupost. 

La competició, en què participen equips de diferents regions espanyoles, es disputaria al Poliesportiu d´Encamp, que necessitaria una adequació de la pista. L'Encamp fa un balanç positiu del torneig del Pas, organitzat amb el suport del comú. Amb victòries per 3 a 0 contra l'Ametlla i l'Arenys i també per organització, tot i les dificultats per la neu que van provocar retards i van fer que el Roquetes finalment no comparegués. Per a les fases d'ascens hi ha optimisme.

Després de l'alegria de dissabte l'equip que dirigeix Sergio Segado seguirà treballant per posar la cirereta de l'ascens en una temporada ambiciosa.


Informa: David Domingo
Imatges: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.