El FC Andorra viatja a Horta amb la intenció de sumar la primera victòria de la lliga

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra tancarà demà una setmana en què haurà jugat tres partits, i tots tres de Primera Catalana. De moment, el balanç és un punt sumat de sis possibles. Malgrat tot, les sensacions són positives, demà almigdia davant l´Horta, l´equip sortirà seguint la línia traçada per Justo Ruiz. Els andorrans esperen tenir més encert de cara a porteria.

En la bona línia. Malgrat que només han sumat un punt en dos partits el Futbol Club Andorra està satisfet amb el joc desplegat per l´equip en el retorn a Primera Catalana. Demà arriba un altre xoc d´altura, després de perdre per la mínima davant el Martinenc, els andorrans no es mouran de Barcelona, aquesta vegada per jugar davant un equip molt diferent.

L´Horta és quart a la classificació després de sumar un empat i una victòria en la darrera jornada. El partit es jugarà al Municipal d´Horta, a partir de les 12 del migdia.

Informa: Cesc Sanjuan Locució: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.