El MoraBanc Andorra confia a donar la sorpresa contra el Barça jugant al millor nivell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra prepara un dels partits més complicats de la temporada, aquest diumenge a la pista del Barça Lassa, amb el convenciment que té opcions de donar la sorpresa si juga al seu millor nivell. Es preveu un partit molt físic i dos dels jugadors que poden ser clau, Shermadini i Clark, han parlat aquest matí.

El MoraBanc es prepara per disputar un dels compromisos més complicats de la temporada aquest diumenge a la pista del segon classificat, el Barcelona Lassa. A la primera volta només l´invicte València Basket va ser capaç de guanyar al Palau Blaugrana. El vestidor és conscient que l´equip haurà de jugar al seu millor nivell per fer front a un rival amb pocs punts febles.

Es preveu un partit molt físic i els jugadors interiors tindran més feina que mai davant de Tomic, Lawal, Samuels o Doellman. Una de les armes a favor dels andorrans serà la motivació de donar la campanada. A l´horitzó, l´equip reconeix que la possibilitat de jugar el play-off també il·lusiona.

Un partit tan difícil com atractiu per als aficionats. L´autocar de la Penya Tricolor encara té places disponibles i el club calcula que al Palau hi pot haver uns 150 seguidors d´Andorra. El duel es jugarà diumenge a dos quarts d´una i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i www.andorradifusio.ad.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.