El nou MoraBanc, gairebé definit pendent dels casos de Fernández i Musli

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El quart projecte del MoraBanc Andorra a l´ACB continua prenent forma. Si durant les properes hores es confirmen el fitxatge de John Shurna i la cessió de Moussa Diagne, només quedarien per arribar dues altes més, un director de joc i un 5. Jaime Fernández i Dejan Musli continuen sent les principals apostes del club.

Sense pressa, però sense pausa, el nou MoraBanc Andorra continua prenent forma. El quart projecte a l´ACB mantindrà sis efectius de la temporada passada: els bases Andrew Albicy i Guillem Colom, els alers David Jelinek i David Walker, si no exerceix la clàusula per marxar a l´NBA abans del 31 de juliol, i els interiors Beqa Burjanadze i Oliver Stevic. La resta seran cares noves.

De moment hi ha dues altes confirmades, l´escorta i aler eslovè Jaka Blazic i l´aler pivot serbi amb passaport grec Vladimir Jankovic. Dues més es poden tancar les properes hores: la de l´aler pivot nord-americà amb passaport lituà John Shurna, que fa dues temporades va militar al València Basket i es troba lliure després de jugar el darrer curs amb el Cedevita de Croàcia, i la del pivot senegalès Moussa Diagne, que arribaria cedit del Futbol Club Barcelona Lassa. En tots els casos, jugadors que connecten bé amb la grada per la seva actitud a la pista i amb ganes de reivindicar-se.

Quedarien només dues altes per tancar una plantilla de 12 efectius. Per a la posició de base, el club continua esperant que Jaime Fernández es desvinculi de l´Estudiantes. Pel que fa a la posició de 5, el jugador desitjat per substituir Shermadini continua sent Dejan Musli. El pivot serbi no compta per al tècnic d´Unicaja, Joan Plaza, però té un any més de contracte i una fitxa elevada a la qual no vol renunciar. L'alternativa és el polonès Karnowski, que arribaria procedent de la lliga universitària nord-americana.

Informa: Joan López
Imatges cedides: Valencia Barket/Fuenlabrada

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.