El VPC Andorra aconsegueix el segon triomf de la temporada contra el Ramonville

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El VPC Andorra ha completat un cap de setmana gairebé perfecte per a l´esport andorrà amb el segon triomf d´aquesta temporada davant el Ramonville. Els tricolors han sumat el bonus ofensiu després de guanyar 30 a 8 l´equip francès.

El VPC s´ha avançat als nou minuts amb un cop de càstig transformat per Ramas. El primer assaig andorrà no s´ha fet esperar; als 18 minuts Quim Jordan s´ha apuntat l´anotació. Amb la transformació l´avantatge era de 10 a 0. En un altre cop de càstig Ramas ha situat el 13 a 0.

Ja a la segona meitat ha arribat l´únic assaig visitant en el partit d´avui. En la transformació Yuri ha estat el més llest de la classe. Els nous fitxatges han brillat i les joves promeses de la base han enlluernat. Assaig espectacular de Tomi Moreno per situar el 18 a 5. El Ramonville ha escurçat distàncies amb aquest cop de càstig però avui el VPC volia guanyar i volia fer-ho amb lluïment. Als 33 minuts aquesta finta de Ramas permet al georgià anotar un nou assaig. En el darrer minut ha arribat la cirereta del pastís. Carmona pispa l´oval i completa una cursa de 50 metres per tancar el marcador amb el definitiu 30 a 8

L´ampli triomf d´avui ha permès al VPC sumar el "bonus" ofensiu i continuar escalant posicions a Promoció d´Honor.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.