El VPC i els Isards ja coneixen els rivals per a la propera temporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tant el VPC Andorra com els isards ja coneixen els rivals de la propera temporada. Quatre equips nous en el grup de promoció d'honor i un en l'Europeu. Les respectives competicions mantenen els formats.

En el grup del VPC a promoció d'honor canvien pràcticament la meitat dels rivals. L'Auterive és l'equip que descendeix d'honor, mentre que hi ha tres nouvinguts a la categoria. El Foix, el Ramonville i el Fenouillet.

El català Josep Maria Simon s'afegeix a les baixes de l'argentí Robbiani i el tongà Tau per al nou curs de l'equip que dirigeixen Jonathan Garcia i David Kirikàixvili.

La competició segueix amb deu equips. I està pendent de les dates de competició que marqui la Federació Francesa per definir el calendari.

Tampoc canvia de format i també està pendent de dates la nova edició de l'Europeu. Aquí només hi ha un rival nou, Bòsnia, que ocupa la plaça de la descendida Xipre.

Tornarà a ser un grup complicat per als isards, que aquest any han aconseguit la permanència in extremis. Amb visites a territori bosnià i a Malta, que va perdre contra Txèquia el duel per a l'ascens. I partits a l'Estadi Nacional seran contra Croàcia i Israel.

Informa: David Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.