Els Andorra Outdoor Games reuniran 1.200 participants aquest cap de setmana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

1.200 esportistes participaran aquest cap de setmana en la tercera edició dels Andorra Outdoor Games. El festival d´esports a l´aire lliure patrocinat per Andorra Turisme, que combina triatló, trail i bicicleta de muntanya. La xifra suposa un descens de 200 competidors respecte de l´any passat.

L´aposta d´Andorra Turisme pels Andorra Outdoor Games continua lluny de les expectatives de participació. Dels 1.100 inscrits de la primera edició es va passar als 1.400 de la segona, i en aquesta tercera seran 1.200, molt per sota dels 2.000 que es volien reunir.

I això que al programa esportiu, amb Naturlàndia com a centre neuràlgic, no hi faltaran atractius. La bicicleta de muntanya obrirà el programa dissabte amb l´Andorra Challenge Mountain Bike, que se celebrarà en dues distàncies: 90 quilòmetres, amb 2.900 metres de desnivell, i 50 quilòmetres, amb 1.900 metres de desnivell.

Diumenge la cita serà doble. El triatló arrencarà amb la prova de natació, de 750 metres de distància, en un escenari incomparable, el llac d´Engolasters. A continuació els participants s´enfrontaran a un traçat exigent per completar el segment de ciclisme, 36 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell amb l´asensió a la Rabassa, de primera categoria. Per acabar, cursa a peu de 9 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell a Naturlàndia.

I també diumenge es disputarà l´Andorra Trail Pic Negre, una cursa de muntanya amb tres distàncies: 14, 21 i 35 quilòmetres. En la més llarga, recorrerà la vall del Madriu-Perafita-Claror.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.