Els catalans Roc i Orgué s'imposen a la Casamanya Extrem

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els catalans Agustí Roc i Laura Orgué han estat els vencedors de la Casamanya Extrem, que finalment s´ha pogut disputar amb un recorregut alternatiu per les condicions adverses de neu i pluja. Ferran Teixidó ha tornat a ser el millor andorrà a la cursa, que enguany ha canviat el cim del Casamanya pel Bony de les Neres com a punt d´arribada.

Finalment han estat 128 els corredors que han pres la sortida de la tercera Casamanya Extrem des del centre d´Ordino, 44 menys dels que s´havien inscrit. Les previsions de neu i pluja que ahir van obligar els organitzadors a canviar el recorregut han espantat més d´un, però no hi ha hagut baixes entre els caps de cartell.

Agustí Roc, Marc Pinsach i els germans Teixidó i Casal no s´han volgut perdre una cursa que enguany no ha pogut coronar el cim del Casamanya. El recorregut alternatiu, amb poc més de sis quilòmetres de distància i 914 metres de desnivell positiu, tenia el final al Bony de les Neres. En aquest punt, a 2.200 metres d´altitud, ha nevat fins a l´inici de la cursa. Després, els participants han gaudit d´unes condicions magnífiques en una cursa amb menys desnivell i molt més ràpida que l´original.

El català Agustí Roc ha estat el primer a tocar l´esquella, després de completar la cursa amb un temps de 40 minuts 35 segons. Per darrere ha arribat Ferran Teixidó, a només 28 segons del vencedor. Entre els representants andorrans, els més destacats han estat Marc Casal, que ha entrat cinquè, Xavi Teixidó, sisè, i Òscar Casal, setè.
La millor en categoria femenina ha estat la gran favorita, la catalana Laura Orgué, amb un temps de 47 minuts i 28 segons.

Una cursa amb un cartell de luxe que els primers classificats han aprofitat com a entrenament per a la propera Copa del món, que arribarà la setmana vinent.

Informa: Joan López Imatges: Joan López i Marc Oferil

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.