Els Isards volen obrir l'Europeu amb una victòria contra Malta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de rugbi obre un nou Campionat d´Europa a la Conferència 1 Sud, a partir de les sis de la tarda a l´Estadi Nacional contra Malta, un rival que la temporada passada jugava en una categoria superior. El gran maldecap per als Isards són les baixes al paquet davanter.
L´estrena europea arriba en un bon moment anímic per a la selecció de rugbi, una setmana després de la primera victòria del VPC a la lliga, però avui faran falta moltes més armes per superar Malta a l´Estadi Nacional.

Les baixes de jugadors importants al paquet davanter, com Bruno Comas o els georgians Edu Jamrulize i Gala Gagnidze obligaran a plantejar un partit molt dinàmic, amb una exigència física màxima i molta mobilitat a la línia de tres quarts.

Malta arriba amb el cartell de favorita per haver militat en una categoria superior la temporada passada i amb molts dels seus jugadors procedents d´equips anglesos. Completen la Conferència 1 Sud europea tres seleccions més: Israel, Xipre i Croàcia, amb la qual els Isards es veuran les cares dissabte vinent a Split.

El partit entre Andorra i Malta començarà a les sis i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i Andorra Difusió.

Informa: Joan López
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.