L'empat entre l'Atlètic d'Escaldes i l'UE Santa Coloma deixa l'Inter a 2 punts del lideratge 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La lliga Multisegur Assegurances es comprimeix a la part alta després de l'empat entre l'Atlètic d'Escaldes i l'Unió Esportiva Santa Coloma. Les victòries de l'Inter d'Escaldes i del Futbol Club Santa Coloma els apropen al lideratge, que manté l'Atlètic.

El duel pel lideratge entre l'Atlètic d'Escaldes i l'Unió Esportiva Santa Coloma es va resoldre amb empat sense gols. El partit va ser anivellat, amb poques ocasions de perill. Als minuts finals, els dos equips es van preocupar més de no encaixar cap gol que de marcar-lo.

Aquest repartiment de punts el va aprofitar l'Inter d'Escaldes per situar-se a només 2 punts del líder, l'Atlètic. Els d'Otger Canals, en ratxa, van passejar-se contra el Sant Julià, que va presentar els 13 jugadors justos per no ser sancionat. El marcador ho diu tot: 12 a 0, amb 4 gols per a Aridai i Gerard Artigas, dos per a Ángel de la Torre i un per a Sascha i Íñigo.

El FC Santa Coloma va ascendir al tercer lloc gràcies a la seva golejada per 6 a 0 contra l'Unió Esportiva Engordany. La victòria va arribar en la segona meitat, amb 5 gols per als colomencs. Finalment, en el duel de la part baixa, el FC Ordino i el Penya Encarnada van empatar a un. Júnior va avançar els ordinencs i Zama va restablir la igualada, que ja seria definitiva i que va permetre als de Richard Imbernón abandonar el fanalet vermell, ara en mans del Sant Julià.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Cedides FAF

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.