Empat a Prada de Moles entre l'FC Andorra i l'Espanyol B (2-2)

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra ha sumat un punt en el debut a Prada de Moles aquesta temporada en un partit que se li ha complicat moltíssim davant l'Espanyol B. Els blanc-i-blaus han arribat a manar per 0 a 2, però l'Andorra ha estat capaç d'empatar amb gols d'Hèctor i per poc no completa la remuntada.

L'Espanyol B ha estat millor en la primera part davant un Andorra poruc. Carlos Martínez ha desaprofitat una clara ocasió per avançar els tricolors i poc després Max Svensson ha marcat el 0-1 en una errada de Pedraza.

Abans del descans, de nou Carlos Martínez ha tingut una ocasió per igualar el marcador. Només començar la segona part ha arribat el 0 a 2, obra de nou de Max Svensson.

El partit s'ha complicat per a l'Andorra, però una errada del filial espanyolista ha permès marcar Hèctor, en el minut 50. El gol ha fet créixer els tricolors, que han empatat gràcies de nou a Héctor.

L'Espanyol ha buscat marcar al contraatac, però el partit ja era de l'Andorra, que ha tingut un parell d'ocasions clares per completar la remuntada.

El filial espanyolista ha acabat demanant l'hora. Al final, empat i segon punt en dues jornades de lliga per a l'Andorra. El pròxim rival dels tricolors serà el Cornellà.

Imatges: Xabier Moreira