Una empresa independent confirma la manipulació de l'Inter-Sant Julià per les irregularitats en les apostes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un informe d'una empresa independent ha confirmat que la semifinal de la Copa Constitució entre l'Inter d'Escaldes i la Unió Esportiva Sant Julià estava manipulada. També ha certificat que hi va haver irregularitats en les apostes. La Federació de Futbol ha presentat la documentació a la policia perquè investigui el cas.

La Federació de Futbol, seguint la recomanació de la UEFA, va posar en mans d'una empresa anglesa les sospites que tenia quant a la semifinal de la Copa Constitució entre l'Inter d'Escaldes i la UE Sant Julià. Segons ha pogut saber Ràdio i Televisió d'Andorra de fonts properes al cas, la investigació ha confirmat que el resultat del partit estava arreglat i per això les irregularitats que es van veure en les apostes.

En un principi, el favorit era l'Inter i el seu triomf es pagava menys, però hores abans es van capgirar les apostes i el volum a favor dels lauredians va fer que algunes cases optessin per treure el partit del mercat pels moviments estranys que hi havia.

L'empresa independent ha confirmat les irregularitats, al mateix temps que ha constatat que el resultat estava manegat, tot i que finalment no es va donar perquè l'Inter va guanyar al Sant Julià.

La Federació ha entregat l'informe a la policia perquè investigui el cas. Aquest és el segon partit sospitós. L'altre és l'últim partit de lliga entre els dos mateixos equips que una altra empresa, Good Games, va certificar que estava manipulat. La pilota ara és a la teulada de la policia.

Informa: Sergi Cano
Imatges: FAF

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.