Encamp acull el primer campus de bàsquet femení de la FAB

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El complex esportiu d'Encamp ha acollit el primer campus de bàsquet femení organitzat per la Federació de Bàsquet, emmarcat dins la campanya internacional de la FIBA Her World, Her Rules, la qual fomenta la pràctica d'aquest esport.

La pandèmia  del coronavirus va obligar a parar l'activitat esportiva dels infants i ara, mesos després, la Federació de Bàsquet ha dut a terme un campus femení que ha fet retrobar jugadores i entrenadores a la pista, fent recuperar els entrenaments que no s'han pogut fer durant els últims mesos.

Entrenaments intensos que s'han combinat amb diferents sortides culturals. Segons l'entrenadora Clàudia Guri "ha estat la millor manera de poder retorbar-nos i tornar a començar després de l'aturada per la crisi sanitària". Podem treballar en unes condicions que durant l'any són difícils de tenir "i ho estem aprofitant al màxim".

Una gran manera que ajuda a formar jugadores des de la base, amb l'objectiu que arribin en els pròxims anys a clubs sèniors o a la selecció, ja que la majoria pertanyen als clubs del país.

Les jugadores Anna Beranguer i Queralt Corominas destaquen les ganes que tenien de veure's després del confinament i poder tornar a jugar aprofitant el campus per millorar.

Un campus que finalitza la seva primera edició i del qual se n'esperen moltes més durant els pròxims anys, inclús en diferents èpoques de l'any com poden ser vacances de Nadal o Setmana Santa.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Xabier Moreira

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.